Quote:
Originally Posted by dreaman68
nah én is írok már ide valamit 
Tegnap kaptam egy levelet egy emberkétől akit 5. csoportban 210 hekin beütöttem 2szer. Azt írta h ezzel megírtam a végrendeletemet     
mivel még este bementem máshoz 5-ször földért felmentem tőle 6 körre.
Reggel ártózik keményen a 12 variával -10 próbából egyszer se jött össze neki valamiért- utána lopni akar.... 9 tolival
na mindegy most értem gép elé távolba nézek és lám mit látok 6 körből megtámad íjásszal lovassal elittel meg támadóval ja és katonával. ja és elf volt. még egy okosság mivel mindennel kitámadott természetesen a faji vari nincs fent 
KOMMENTEKET 
|
Az ilyeneket én általában megpróbálom kiokosítani

Elmondom neki, hogy ne tartson védőt/támadót, 100 egység akármiből nézzük is nagyon kevés stb... jah és megírok egy normális országfelépítést, amire törekedhet -most éppen az 5. szinten játszogatok, sok ilyen témájú levelet küldtem már, és még senki nem anyázott nekem

(sőt: a többség meg is köszöni, és örül hogy valaki végre nem piszkálja, hanem segíti esélytelenségében) -hiszen mi értelme van egy 20 védővel felálló kezdő országra kimenni 5-8 sereggel MFként, elvéve a játékkedvét, mikor mástól is elveheted a földet, akinek már valami kis rálátása is van a játékra.