View Single Post
Old 11-30-2006, 18:13
bitboss bitboss is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

én ugy gondolom, hogy:
- a játék alap-célja az 1/A
- a jelenlegi követelmények az 1/A-ban sokkal nehezebbek, mint a többiben.
- a több személyiségnek van elönye a játékban, és ugyan mind a 9-nek együtt nem, de 5-7-nek még van jó kombinációja. emiatt A-ban tartósan maradva, néhány más országgommal össze akarom gyüjteni a megfelelö személyiségszámot, hogy az 1/A tetejét könnyebben meghódithassam. és ehhez néha cserélnem kellene az A-s orimat nagyobb kékszámosra. emiatt az 1/A-s csere miatt ebben az állapotban hosszabb lenne a követelmények elérésére az idö, és a másik/többi országom jobban _megtorpanna_, esetleg ilyenkor joval a fellépési határ fölé is mehetnék.
- ezek miatt javasoltam hogy az A-ban kisebb követelmény legyen a B-böl való fordulásra, de az A-bol fordulásra mégkisebb

a javaslatom (7.old) a bevezetett uj rendszerhez képest könnyités, kötelezövé teszi az A-ban is a folyamatos fejlödést, figyelembe veszi az egy- és többországos játékosok közötti követelmény-különbséget, elég nehéz, hogy valós értéke legyen a több személyiségeknek, de talán az A-ban sem kiván évekig tartó szenvedést. jeleztem, hogy a %-ok változtatását (30% és a bevezetett uj értékek között) nem ellenzem.
többé nem irom le...

Lanka
Reply With Quote