View Single Post
Old 11-30-2006, 15:10
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Szerinted mennyit kell fizetni azért, hogy egy nagyklán felhúzzon 500k értékre? Szerinted 2400 hekiről mennyibe kerül most felfedezni akár 10k-ra?
4-5 év 199 hekis tekiírás elég hozzá? Főleg, hogy A-ba 4-3 mrd aranyat még csak-csak felviszel, a többit kénytelen vagy tekiben, és az addigi bezi nagy vagyonod hirtelen elkezdi hamadát érni... Ez azért nem olyan egyszerű mint ahogy itt beállítod

Arra, szerintem a kiskékszámosok rá fognak kényszerülni, hogy vagy bebizonyítják, hogy méltók a számra, vagy leadjanak belőle. És nem kizárólag az A miatt. Az egyes csopik topjában előreláthatólag meg fog indulni a kis kékek tülekedése a magasabb helyezésért, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy hamar kiszelektálják maguk közül a nem odavalót...
A felhúzást ne úgy tekintsd, hogy semmi mást nem csinálok, csak 20 körönként átveszek x10e egységet, és maxot fedezek

Legyél elf, lopj körbe mindenkit, fedezd abból úgy-ahogy a fedezésed.
Legyél ork, fosztogass mindenkit, fedezd abból, meg az ütésekből a feljebb jutásod.

A nagy/jó klán azért kell, hogy támogasson.

Megvan az a gabonatermelési plusz, amivel tanyafree-t csinálhatsz magadból.
Megvan az az anyagi tőke, ami seregcserét eredményez ha úgy adódik.
Megvan az a nyersanyagtermelési mennyiség, ami a bontásokhoz, trükközésekhez elég.
Megvan az az elhivatottság, ami körönkénti távokat, ezzel biztonságot ad.

És még sorolhatnám...

Pl az egyik klán megkeresett, ha tudom vállalni, hogy minden körben napközben távot nézek, ők ingyen (folyamatos 20 körönkénti maxos fedezéssel) vállalják a felhúzásom...

Nem vállaltam...

Amúgy teljesen tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal.. Angolban topklán vagyunk, és nem 1 orit húztunk már fel magunkhoz.
Igaz 6k hekin vagyunk, de az itt a magyarban a 80. helyre, tehát a top 13%-hoz elég...
Reply With Quote
Sponsored Links