Quote:
Originally Posted by Arrakis
Synk, már ne is haragudj, ez nem kötözködés, de miért olyankor támadsz, mikor utánna nem tudsz ott lenni?
Ha nem tudok lenni nem támadok. Eccerű.
Nem azért kell fejleszteni a játékot, hogy minél kevesebbet kelljen foglalkozni vele, hanem hogy az ittlét izgalmas legyen.
Aki nem van, az szenvedjen, nehogy már azok kényét - kedvét keressük, akik felelőtlenül durbelebumm indítanak, aztán elmennek a csudába. Hát ez röhej! :P
|
Pl 200 hekin meló előtt éjjel szokásom kitámadni. Tanyafree orinak ha kevés körös jól jön ha egy sereg egyrészt nem eszik, másrészt még némi kaját is hoz haza. És azért is ütök, mert szeretek ütni, sőt olykor egész jól boldogulok háborúban is.
És Kisbér: Miért nem vagyok benn sose szerinted? Benn vagyok mikor ütöttem, benn vagyok egy körrel később, mikor hazakísérhetnek, és benn vagyok a seregem érkeztekor is, hogy ha akkor támadna valakinek gusztusa rám ,tudjak sereget becserélni. Ezek UTÁN egy órával nem vagyok benn... Egy ütéshez szerintetek mennyit kéne gép előtt ülni, hogy ne legyek láma? elvégre megeshet, hogy 2 kör múlva kezdenek el rengetni meg viharozni, sőt, felgyújthatják a házaimat is 5 órával a támadás után. Sőt, ezekre jóval nagyobb esély van, mint egy véletlen begyűjtött betegségre, mégsem ülök itt minden egyes kv-nál, mert nem tehetem, sőt ami azt illeti nem is akarom megtenni...