View Single Post
Old 11-30-2006, 07:54
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by gabco View Post
Ne haragudj, de van jobb dolgom is, mint fórumokat olvasgatni. Én nem szánom rá az egész napomat erre a játékra (másikra sem). Mindazonáltal továbbra sem tudom, hogy mi értelme volt ennek, mert aki egyáltalán reagál rá, az nekem esik, hogy hol voltam eddig. De lehet, hogy csak simán ő se tudja?
Érdekes mód amikor fikázni kell valamit mindig épp erre jártok és van idő fórumozni

Lacqának igaza van. Ha érdekelnek a változások be kell nézni a "fejlesztésekhez" néha. Egy-egy téma 3-6 hónapig is fut minimum. Ha ennyi időd sincs amikor megbeszéljük akkor ilyenkor se legyen,mert csak felborzolod azok kedélyeit akiknek fontos, hogy fejlődjön a játék és ők se néznek be legközelebb!

Nem mondom,hogy mindenki egyetért minden újításban, de ez a fórumrész azért 60-70%-ban demokratikusan szokott működni. Ha valamit nagyon sokan elleneznek (érvelve persze) az általában süllyesztőbe kerül. Sokszor olyan is ami jó lenne Pont az olyanok miatt mint Te akinek nincs ideje elolvasni másokat, csak fújni a magáét.
Reply With Quote