1. pont azért nem tartok 20 országot, mert nincs időm rá, vsz. ha lenne se lenne annyi, nekem elég kettő (Nem önsanyargatásból nem játszok 6-7országgal.).
2.Nekem miért muszáj elvenni a játéklehetőséget azzal a két országgal, miért kéne nekem egy harmadikat is indítanom ahhoz, hogy kettővel játszani tudjak?
Nem vagyok az A-s könnyítések ellen, de akkor legyen az könnyítés mindenkinek.
Ha ez az ára, megteszem, indítok még pár országot, egyel A-ban üldögélek és nem csinálok semmit, a helytartó, majd "eltartja"... a többivel meg játszok, de ezzel nem tudom kinek lesz jobb!?
Nem azokat akarom szivatni, akiknek ott van országa, de ne tegyük már kötelezővé, hogy mindenki tartson ott egy felesleges orit.
Nem kell túlzásokba esni Goldy, nem azt mondtam, hogy lúzer, aki ezt csinálja, csak azt, hogy én marhára nem szeretnék ilyet játszani, márpedig, ha úgy döntök, hogy én azzal a két kis országgal folyamatosan játszani akarok, akkor nekem kiszúrás, hogy nehezebb feltételeket kell teljesíteni.
Ui.: Kicsit gondolj bele, ott van több tucat ország, amit csak azért tartanak ott, hogy B-ből fordulni tudjanak, mennyi az esélye annak, hogy full bevédett országok között elevickél valaki és teljesíti, a neki szükséges feltételeket, ha senkivel nem tud kezdeni semmit?
Fedezgessen fel?
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Last edited by Cassandra; 11-30-2006 at 06:31..
|