Thread: Elf specvari
View Single Post
Old 02-07-2006, 17:48
spirit..
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Wanax
Azt esetleg ne tiltsuk meg hogy terkapun keresztul esetleg sikeres eplistat csinaljanak az elf-rol hamar ugy is ott van a faji varija??? Mert ha mar eplistat lehet csinalni rola, akkor megint csak felesleges a faji varazslat! Korulbelul errol vitatkoztok... Egy elfrol altalaban egy tolis csinal eplistat, ha nem akkor johetnek a feltetelezesek!!! Nagyon sok lehetoseg van kideriteni, hogy milye van az elfnek! Es ki is lehet belezni ha valaki nagyon vagyik ra! Ezt a kis hibajat el kell turni, hogy szabin belathatnak hozza! Amire megint csak sok lehetoseg van hogy ne a valosat mutassa!
A térkapu az megint más dolog,mert amelyik elf varis,arról nem is biztos,hogy tudnak gömböt csinálni. Mindegy,hogy szabi alatt vagy nem. Viszont szabi alatt ha egy tolvajnak vagy egy harcos elfnek jár le a fantomsereg,akkor már nagy a baj. Nekem van egy elf országom a 4. szinten, az a lényeg,hogy rengeteg tolival,és alig 3.5k íjjásszal. Mi lenne ha ezt megtudná valaki? Csak egyféleképpen tudhatják meg az pedig az ha szabin vagyok és lejárt a varázslat. Térkapun még nem tudott bejönni hozzám senki. ezért nagyon fontosnak tartanám azt a megoldást,hogy az elfeknek szabi alatt maradjon meg a fantomsereg,és szerintem ezért sok elf tolvajjal együtt rengeteg mindent megadnék.