Quote:
Originally Posted by Aliana
Nem vagyok egy nagy fórumozó,inkább csak olvasgatni szoktam.
De azért annyit elmondanék a fórum nyilvános beszélgetés,ahol mindenki-bizonyos kulturált stilusban- elmondja a véleményét és beszélget.
Nem az a lényege,hogy vkit együtt utáljunk,hiszen akkor miért nem klubbot alakitotok??
Ma ez a divat nálunk.
Esetleg tüntethetnétek is egy gyerek ellen!!
De azért tisztelem Harcost,hogy akármennyien fogtok is össze ellene - mind idősebbek vagytok nála - ő akkor is tartja a frontot ,nem keseredik el és ami nagyon fontos,mindenkinek segít,aki hozzá fordul!!
Lehet nem az övé a legjobb stratégia, de igenis tud játszani és ezt sok felnőtt,több éve játszó emberről nem lehet elmondani.
Ja és ami a lényeg,amig mindenki neki esik és csak szapulja mit vártok tőle??
Nektek milyen érzés lenne??
Én már rég elkeseredtem volna,de ő még mindig itt van és a multkor is bizonyitott!!
Nem szégyen elismerni,hogy más is van olyan jó,mint mi.
|
Na nezzuk.
Ugy latom, te csak a jeghegy csucsat lattad. A kulturalt stilusrol - itt foleg az van, csak ritkan szalad el a lo vkivel. Ezzel nincs gond.
Esetleg probald elgondolni, miert nem kedveli olyan sok ember harcosokat. Nem veletlen, es szo nincs osszefogasrol. Megmondom: mert rengeteg hulyeseget irt a kezdoknek szolo topicocba. Olyanokat, amig vagy nem voltak igazak, vagy pedig egy tapasztalatlan jatekos 3 nap alatt tonkreteszi vele az orijat, es orokre elmegy a kedve a hoditobol. Ismetlen, a kezdoknek valo topicocba irta. Es miutan ki lett javitva, ra lett szolva, hogy nem kene, ezt keptelen volt elismerni, es csak a sajat maga hulyeseget hajtogatta. Talan ezert is lett neki kulon topic, hogy a sok idiotizmus ide jojjon, es ne offoljon mar szet tobb ertelmesnek szant topicot allandoan.
Hogy mit varunk tole? Vegyen vissza az arcabol, tanuljon meg jatszani, tanuljon meg vesziteni, tanuljon meg masnak igazat adni. Az elejen igyekeztunk segiteni rajta. Jobbito szandekkal. De kezelhetetlen, nevelhetetlen, menthetetlen. En legalabbis mer belefaradtam, pedig igen turelmes tipus vagyok.
Na ezt a par sort csak azert, hogy tisztan lass.