Quote:
Originally Posted by Synkel
Ebben most Gyula nagyon megmondta a frankót, bár szerintem jön mindjárt valaki, és bebizonyítja, hogy nem.
Az Álmodozók feladták egy időre a tök biztos mindenkitől elzárt helyüket, és szétváltak két klánra. Lehetett volna ütni őket, mégsem tette senki. Tudom, ütéshez rá kell állni, meg hasonlók, de ráállni nekik is rá kellett Antiékra pl.
|
Remélem ezt komolyan gondoltad.
Én valóban igy látom és nem azért ennyire rettentő hüyle lennék ezekhez a dolgokhoz. Bár egy percig sem vitatom ohy itt nálam sokkal okosabb emberek vannak.
Úgy érzem kicsit át estünk ezzel a fórumal átestünk a ló túloldalára. Mindneki jön a világmegváltó ötleteinek tömkelegével. Mindneki mindent meg akar változtatni, és sokszor oylanoknak van a legnagyobb hangjuk akik a legkevésbé sem kompetensek esetleg egy egy kérdésben.
Tudom hogy a felfedezési javaslat már eldölt, az is lehet hogy már hangzott el hasonló javaslat, vélemény szóval inkább csak hangosan gondolkodom most.
Ha már mindne áron a topos orikat vagy topklánt akarjuk bekorlátozni egyszerüb és szerintem a hozzám hasonló hülyék számára is teljesen egyértelmü és érthető lett volna egy oylan hogy pl napi 50-100k katonánál több nem mehet el felfedezni. a kis országokat nem érinte, a nagyobbak meg lassanban tudnának esetleg felfedezni, vagy nem érné meg vesződni ezzel nekik és szükség esetén talán tudnának a felfedezéssel is helyezkedni valamelyest a pontlistán.
Az is lehet hogy a nagy országokat és a klánokat valahogy a piac irányábol kellene megfogni.