Hali!
Úgy látom ezzel a témával nem sok mindenki foglalkozik,de nekem lenne egy kérdésem azoktól akik úgy látják,hogy minden jó. Mert "ott a varázslógyilkolás,meg a gyújtogatás,meg az emberlopás." Voltatok ti már tolis országgal? Mennyi esélyed van ha egy szövetségből mondjuk 2 tag tud rád varázsolni? Az egyik el kezdi gyilkolni a tolijaidat,a másik meg lehúzza a készültségedet. Tudsz csinálni valamit??? Nem azt mondom,hogy kellene ilyen tolvajakció,mert azzal tényleg nagyon erős lenne a toli,de mondjuk lehetne kevesebb álozat a toligyilkosságoknál. Mert lehet,hogy bennem van a hiba,de egy pár varázslattal megöltek a 4. szinten 3k tolimat,amíg én a varázslógyilkolással alig 1-1.5k-t. Ez szerintem nem jó. Nem a tolvajokat kellene erősíteni,hanem a varázslatok ellen egy kicsit védettebbé tenni őket. Mondjuk lehetne egy olyan varázslat,ami a tolvajokat védené,és mondjuk ha fel van rakva,akkor nem lehetne varikkal csak a 3/4-ét ölni az eddiginek. Aki nem rakja fel a varázslatot az meg magára vessen.
Már túl sokat írtam,remélem lesz valami reagálás rá. ha kell hülyézzetek le,bírom a kritikát!
|