View Single Post
Old 11-27-2006, 10:04
Arrakis Arrakis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Arra, én továbbra se értek veled egyet. Nagyon nem.
Valami oknál fogva úgy állítjátok ezt be, hogy ha a helytartó leállítja a képzést betegség esetén, akkor az orinak egyből minden baja elmúlik, és be se kell nézni rá, mert a HT nem hagyja szétesni. Ezzel szemben a betegség irtani fog ettől függetlenül, és a HT nem fog kórházat sem építeni, hogy azért egyszer csak majd elmúljon. Szal a probléma fennáll továbbra is, csak nem tetézi.

A top10-es orikról meg azért tudjuk, hogy nem úgy néznek ki, hogy egy sűrű mezőnyben is megállják a helyüket, ráadásul főleg 5-ben elsősorban nem játéktudást jelent oda feljutni, sokkal inkább kapcsolatokat... Sőt a topban igen ritka jelenség a véletlen összeszedett betegség is
Első rész: asszem Denibéjbinek igazat adok, s majd ha aktuális lesz a téma elválik hogyan is fog történni. Fölösleges tovább nyúzni.

A második rész viszont tetszik, szókimondó, s ált tényleg így működik, de én azt mondom erre, hogy egy csopiban sem születtem oda, s nem kölcsönbérleti szerződések, hanem ló, meg íj segített hozzá. Úgy meg fennált a fertőződés veszélye, nem egyszer el is kaptam. És az agy nélkül termelő orik koncepciójával sem értek egyet magam részéről. Azt azok szeretik csinálni, akik utánna kényszerűen adnak földet
Reply With Quote