Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Gratula Szecsa
Lezúziusznak is gratulálok  Jojonak is  Ironnak is  és Boszinak is grat és köszönöm ezt a jó játékot 
|
Köszönöm a sok-sok gratulációt nekem
hiába most fel kell vennem Harcosok stílusát picit és elnézéseteket szeretném kérni már most elöre is
százmilliárd%, hogy én nyertem volna:
Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha
itt vagyok végig, és végig játszom ezt a párbajt, még akkor is hogy rögtön az első 1 perc után elrontottam az egészet, mert Harcos személyiséget állítottam be véletlenül nem pedig kereskedőt!!!
és még ígyis, hogy csak 270 egységem volt ismétlen még ígyse tudtak meg gömbölni nagyon sokáig, az elején párszor loptak de utána már lopni sem tudtak folyamatosan mindenki lebukott nálam az elsőtől kezdve az utolsóig is még Horland is
nah és ha még képzek is meg rendesen játszok nem csak a fórumon írok néha, akkor százmilliárd%, hogy én nyertem volna meg ezt a párbajt úgy, hogy 5milliárd értéken lettem volna, míg a többi ország max 100 értéken csak
azt még hozzá teszem, hogy az orimban pénz se volt valami sok a legtöbb pénz egyszer 289k arany volt mellette 33%-os morál hát ezért elkezdtek tünteni a lakosság nálam, mégpedig úgy, hogy elmentek a Fradi pályára és felgyújtottak minden körben egy-egy szúrkolói szektort, merthogy ők nem költözhettek el Draghoz vagy Szecsához vagy akárkihez, de pár kör múlva elengedtem őket
ezekután már sajnálatra méltóan nem tudom, hogy mik történtek az országomban, mert éppen aludtam a váram 199-ik emeletének a 15-ik folyosón lévő 32-ik királyi lakosztályomban a sok örtoronnyal védett országomban.
De ismétlem önmagam: százmilliárd%, hogy én nyertem volna ha.............
nah jah
Köszönöm mindenkinek hogy meghalgatott!
Gratulálok mindenkinek
Gratulálok külön neked is Harcosok, hogy nehogy elkezdj vitázni velem

Gratulálok a Hódítónak, mert ha nem jött volna létre akkor nem lenne most harcosok itt, és ha unatkozok akkor most nem tudnék más elfoglaltságok csinálni minthogy itt írni ezt a nagyon hosszú hsz-t
Gratulálok még a számítógépemnek
Gratulálok végezetül de nem utolsó sorban az Internet feltalálójának!!!!!!
Köszönöm mindenkinek!!
És most mindenkitől kérnék egy zőődet, hogy voltam olyan rendes és átengedtem az első 3 helyet másoknak