Ha az Arisztotelészi filozófia alapján kéne behatárolnom Harcosokat, azt mondanám, hogy ő az anyag nélküli forma, aki megadja minden másnak a funkcióját.
Van egy javaslatom, amit nem akartam a fejlesztés topicban feltenni: császárunk már van a játékban. Harcosoknak találjunk ki egy tökéletes fajt, aminek a faja az "Isten" lenne, személyisége a "Csodálatos" névre hallgatna, speciális varázslata pedig az "Én vagyok a No.1.", amelynek hatása alatt ő áll minden csoport élén, ugyanazon országgal.
Előnyei:
-automatikus párbaj győzelem.
-ingyenes belépő az ország összes ovodájába és a Mónika show vip páholyába.
-a foglalkoztatottság semmilyen körülmények közepette nem szökik 75% fölé.
-ha Dragon országa 10 körön belül ér hozzá, automatikusan törlődik az internet minden apró szegletéből.
-automatikus védelem Chuck Norris ellen.
-Szecsa mindenkori egységei számának a dupláját, ütőerejének a tripláját biztosítja.
Hátrányai:
-késztetést épít Harcosok nagymamájába a zebrán való átkeléshez.
-magával vonja a magyar nyelv használatához való képesség teljes hiányát.
-lebetegíti a kistestvért, aminek következtében az le akar majd ülni a számítógép elé egy pár órácskára(ez csakis párbajidőpontban hat).
-bármilyen őt érő inger kiváltja Harcosokból a nagyképűséget.
|