hát kaptam itt hideget, meleget

Nem tudom melyik hozzászóló milyen játéktapasztalattal bír, s miért mond véleményt, én már cirka 5 éve hódozom, s jelenleg is majd minden csopi topjában van orim, értsd első 10 :P
Engem mulattat, ha egy játék nehézséget állít elém, s nem babazsúr elérni a saját magam elé állított célokat.
Volt aki azt mondta (ne haragudj, hogy nem név szerint, de elolvastam az összeset, s ömleszve írom az egészre a véleményt) hogy kiélezett ori, nagy kárt okoz...
Nos, én is mindig tudom másra: meggazdagodásra, milliárdok halmozására, etc fordítani a pénzt, de az teszi ezt a játékot széppé, hogy ez nem mindig olyan egyszerű.
Természetesen megtörtént, hogy egy támadás után nekem is eltelt néhány óra, s fertőzött volt az ori. Hmm, rendbeszedtem, ez is kihívás volt, s tetszett.
Most egy olyan javaslattal állunk szemben, ami megkönnyítené az ilyen eseteket, illetve azokon segítene, akik nem tudnak, vagy nem akarnak úgy akciózni, hogy utánna is figyelemmel kísérjék az eseményeket. Vagy csak fél napra rá ( ez meg elnézést mindenkitől, akinek most piciny lelkébe tiprok, LOL)
Szal én továbbra is azt mondom, ne azokat tartsuk szem előtt, akik reggel, meg este be tudnak nézni, ez a játék nem azért van 1 órás körökre osztva.
Nekik legyen meg e miatt a saját nehézségük.
Bár az is tény, hogy ők egyik top első 10 helyén sem fognak tanyázni, de ettől függetlenül még ne olvassunk mesét is nekik az álombaszenderüléshez, ha maguktól nem megy.
Tom, nagyképű, brunyesz, meg minden vagyok, de legalább vállalom, s kitartok a mellett, amit gondolok az egészről.
Hóhohó.. vki hiányolta az érveket, érv: ne könnyítsünk semmit, a helytartó így is túl sok terhet levesz az ember válláról.
Egy érv, de elég tartalmas, drága barátom, ki annyira hiányoltad ezt