Thread: Minden ami 1/A
View Single Post
Old 01-27-2006, 00:41
Wanax's Avatar
Wanax Wanax is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Északföld
Én megértem mit akarsz mondani, csak az már nem az 1/a. Az véleményem szerint tök mind1 kinek milyen orija volt és hogy lett orija az 1/a-ban
Én Babával és Wandal már ezekkel az orikkal kezdtem játszani.
amúgy meg ez nem vita, max eszmecsere. azonban te akkor ezt a problémát, hogy orvosolnád, miként adnál lehetsőgéet a többieknek is, hogy feljebb jussanak, milyen módosításokkal?
Zoli!

Sajnos a felvetesemre, rogton olyan valaszt adtal, hogy mas is nem legalis modszerrel jaccik... most akkor ez meddig fog menni??? (megdoglott a lovam, hat dogoljon meg a szomszede is!)
Hogy en hogyan oldanam meg???
- talan valoban szigoruva tennem a mas orszagaban valo belepest...
- nem kellenek modositasok, a jelenlegi szabalyok szerint kellene mindenkinek jaccani...
- az 1/A lenyege a feljutas... akkor probaljon meg feljutni a masodik klan is, es ne a hatved szerepet jatcca!!! (mnt-rol beszeltel, hogy csak ketto van... akkor miert nem tamadjatok egymast????)
- talan megoldas lenne nullazni az A-t es akkor ujra be lehetne bizonyitani hogy kik a jobbak ugyan azokkal a jatekban nyujtotta lehetosegekkel!!! (baar ez nem valoszinu, hogy megtortenik!)
- mind a ket felrol megvannak a szobeszedek, aminek biztos van alapja, de van vadaskodas is! Ezeket be kell bizonyitani, meg kell cafolni!

Lenyeg: egyenlo felekkent kell harcolni !!!

Reply With Quote