View Single Post
Old 11-25-2006, 21:25
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
...
Az meg mese, hogy valaki meg azért hagyja itt ezt a játékot mert a VIPesek elönyt élveznek. Az sose tudot játszani.

Ja és ebben az anti VIPséges dologban nyiss egy másik forumot mert itt nem az a kérdés...
Még középiskolából ismertem azt a srácot, akit Hódítózni hívtam. Játszott vagy 1-2 szintet, aztán beírt a tablóra vmi poénosnak szánt bemutatkozást, amit Ati nem talált már olyan viccesnek (vagy lehet h egy admin, nem tudom), és megvonta az írásjogát. Mondtam h kérje vissza, mert nem fogják később komolyan venni ha másik oriból diplomáciázik. A kérésre kapott válasz jellege az volt hogy legyen 5 befizetett vipe, és akkor elnézik 1x hogy szórakozásra használta a tablót. Persze hogy nem fizetett be ezervhany pénzt csak hogy itt jatszhasson teljes jogúan. Elment Larkinorozni, azóta se jött vissza.

Mondhatjátok nekem, hogy ilyen eset biztos csak 1x fordult elő, de akkor ne jöjjetek nekem például a külföldi játékos példájával, ami szintén egy kisebbség lehet velünk szemben.

A másik esetet hagyjuk, az nem volt ennyire egyértelmű.

Új fórumot meg nyisson az, aki arról akar vitatkozni hogy vajon létezik-e olyan eset amiről beszélek, meg hogy én személy szerint vipelem-e az orikat, aminek aztán tényleg semmi köze a témához.
Válaszolnom azonban ezekre azért legyen szabad.
Reply With Quote