View Single Post
Old 11-25-2006, 20:50
McLoad McLoad is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
Gondoltam hogy mindjárt rám is testáljátok azonmód a viptelen v hasonló jelzőt, ám jelzem, hogy nem ingem: Én ugyanis fizetek. Na nem mindegyik orim után, de többnyire igen.
És a legnagyobb örömmel üdvözölném, ha hozzájárulhatnék olyan társaim esetleg ingyen játékához is, akiket így egyre inkább el fog riasztani a felismerés, hogy egy kvázi-fizetős játékba kerültek.
Bocsi de az egyetlen extra elöny számomra az egész VIP-ségbe az 5piac és néha ritkán a karaván. sokáig játszottam VIP nélkül és semmi extra nagy dologról nem maradtam le. Nem voltam hátrányba se a vip-esekkel szemben. Akinél jobbak voltunk azokank mindegy volt, hogy volt VIPjük vagy sem sose foglalkoztam vele. A VIpség nagy elönye a kényelem. Nem kell mostmár mindig ránézzek a tanácsadokra csak azért, hogy meglássam mikor is kell a seregeket képezzem. Nem kell azt figyelnem, hogy mikor melyik varim jár le. Az orit arra használhatom, hogy támadok taktikázok a monoton részét megoldja a HT.
Az meg mese, hogy valaki meg azért hagyja itt ezt a játékot mert a VIPesek elönyt élveznek. Az sose tudot játszani.

Ja és ebben az anti VIPséges dologban nyiss egy másik forumot mert itt nem az a kérdés...

Last edited by McLoad; 11-25-2006 at 20:56..
Reply With Quote