View Single Post
Old 11-25-2006, 19:56
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Eredeti szerző: lacqa
én jópár évet játszottam úgy hogy az otthoni internet is gond volt, úgyhogy csak melóhelyről meg suliból léptem be. és eszembe se jutott abba hagyni, pedig akkor nem volt helytartó, és akiknek nem volt gond az akkor még a mostaninál is drágább internet, igazságtalan előnyben voltak...
----

Eredeti szerző: Synkel
Nekem volt szövim, aki külföldről játszott, és nem tudta megoldani az orija vipelését. A tevékenységén nagyon nem látszott, hogy nem vipes, szal el lehet boldogulni anélkül is szépen. Gyenge érv, hogy abbahagyjuk a hódot, mert másnak futja 2 sms-re havonta...
----

Hát, kommunizmust gondolom azért már semelyikünk sem akar, de ettől még nem muszáj az egyenlőtlenségeket minden adandó alkalommal tovább tetézni.

Namost lehet persze vip nélkül játszani, de vmi oka mégiscsak van annak hogy a normál orik gazdáinak egy része befizeti, a másik része meg nem.. És az utóbbiaknak, akik vip nélkül játszanak, valóban gyenge érv lehet hogy mások előnyben vannak hozzájuk képest. Pechemre, akiket ismertem, nem ilyenek voltak; és szeretném ha minél kevesebbszer történne hasonló. :'(
Reply With Quote