View Single Post
Old 02-07-2006, 13:35
Wanax's Avatar
Wanax Wanax is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Északföld
Hát ha két csoportról lenne szó, az valóban nem olyan sok. Jelenleg ez 1260 országot érintene, persze ebből legalább 500 szabin van, vagy SZK. Tehát szerintem max 760 ország figyelését kellene megoldani. Lehet ez még kivitelezhető is lenne, ezt majd Ati eldönti, no meg azt is, hogy mikor mit kell figyelni és mennyiért. Mert mi van akkor, ha én kirakok 1 milliárd rúnát 8 aranyért, akkor az ilreális vagy sem, utalni akarok vagy sem. U.ez mehet bármivel is, majd az emberek átszoknak a nagy mennyiségekre, a nagy árak helyett. Fegyvernél, meg ha 3000 aranyért teszem ki, akkor csak 1.3M kell az utaláshoz, az pedig még nem nagy ár. Innentől ez mehet agyaggal, kővel amivel tetszik.

Zoli: mi lenne ha azzal foglalkoznank hogy hogyan lehetne valamit tenni ez ellen, es nem azzal foglalkoznank hogy mit nem lehet biztosan tenni!
Azt nem tudom elhinni hogy a latvanyos utalasok ellen nem lehet tenni!
Az eletben se ugy megy hogy ami rossz azt rosszal egyensulyozzuk... vagy ha a rosszat nem tudjuk megszuntetni teljesen akkor hagyjuk az ugyet! HA nem megy a teljes megoldas akkor nehezitik a dolgot hogy ne mindenki szamara legyen elerheto, es nehez legyen!