View Single Post
Old 02-07-2006, 13:15
Északföld's Avatar
Északföld Északföld is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Smile

Quote:
Originally Posted by Wanax
Zoli: azt irtad hogy erted mit akartam ezzel a temaval... akkor gondolom azt is megerted hogy nem ragaszkodom az osszes csoport figyelesehez, hanem csak az erintett csoportok ami szam szerint ketto! Azt is irtam hogy nem 1 gyanus piaci manover utan lenne bunti... Az anarchba pakolas se tobb orszag iranyitasa okkal 1 gyanus esemeny utan tortenik!
Az hogy mennyi eroforrast igenyel azt nem tudhatom... ha valoban ennyire megvalositathatatlan akoor mi a fenenek beszelunk rola, es Ati mert nem zarja le a temat, azzal az indokkal hogy kivitelezhetetlen????
Hát ha két csoportról lnne szó, az valóban nem olyan sok. Jelenleg ez 1260 országot érintene, eprsze eből legalább 500 szabin van, vagy SZK. Tehát szerintem max 760 ország figyelését kellene megoldani. Lehet ez még kivitelezhető is lenne, ezt majd Ati eldönti, no meg azt is, hogy mikor mit kell figyelni és mennyiért. Mert mi van akkor, ha én kirakok 1 milliárd rúnát 8 aranyért, akkor az ilreális vagy sem, utalni akarok vagy sem. u.ez mehet bármivel is, majd az emberek átszoknak a nagy mennyiségekre, a nagy árak helyett. Fegyvernél, meg ha 3000 aranyért teszem ki, akkor csak 1.3M kell az utaláshoz.
Sponsored Links