View Single Post
Old 02-07-2006, 13:08
Wanax's Avatar
Wanax Wanax is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Lightbulb

Quote:
Originally Posted by Északföld
Süti, én értem, hogy mit mondassz, sőt mondhatni teljesen egyértelmű. Azonban ehhez, ileltve ennek a pontos figyeléséhez, elég komoly program szükségeltetne, az erőforrás igényről nem is beszélve. )Gondolj bele, az összes csoprot összes orijának állandó figyelése, piac szempontjából. )
Azaz a programnak figyelnie kellene ki mennyiért vásárol, ki mennyiért rak ki árut és ki veszi azt meg. Erőssen kétlem, hogy erre lenne kapacitás. Beszéld rá a moderátorokat, hogy figyeljék minden szint piacát non-stop. Majd ha furcsaságot észelnek, azaz eltűnik pld az agyag, akkor szóljanak Atinak, mondjuk 05h-kor, hogy ébresztő, meg kellene nézni, ki vette meg és kiét. Persze ha vki sokszor veszi meg valakiét és csak azét, akkor ott már lehet kitiltani vagy vmi hasonló. Ámbár 1-2 alkalom itt sem lenne hatékony, mert jópárszor volt, hogy a volt, TOP1 klán, pusztán testvéri szeretetből, felvásárolta a piacon lévő összes anyagot (kő, fa, fém, fegyver, rúna, agyag, gabona), azaz 0-ta a piacot. Márpedig egy ilyen esetben, sok blokkoló tétel is felvásárlásra kerül, tehát akkor egy ilyenért ki lenne tiltva mindíg a felvásárló. Azonban, egy ilyen esemény, nagyon sokszor csak az árak szinten tartása miatt kell, és semmi köze az utaláshoz.
Zoli: azt irtad hogy erted mit akartam ezzel a temaval... akkor gondolom azt is megerted hogy nem ragaszkodom az osszes csoport figyelesehez, hanem csak az erintett csoportok ami szam szerint ketto! Azt is irtam hogy nem 1 gyanus piaci manover utan lenne bunti... Az anarchba pakolas se tobb orszag iranyitasa okkal 1 gyanus esemeny utan tortenik!
Az hogy mennyi eroforrast igenyel azt nem tudhatom... ha valoban ennyire megvalositathatatlan akoor mi a fenenek beszelunk rola, es Ati mert nem zarja le a temat, azzal az indokkal hogy kivitelezhetetlen????