Quote:
Originally Posted by McLoad
Légyszi olvasd már el a súgót és utána gyere ide vitatkozni: "földrengés csak minimális károkat okoz" A minimális tényleg anyira kicsi, hogy még egy hullát se láttam akit szét tudtak volna rengetni. Elöbb lopják szét az embereket az orijából mint sem, hogy szét rengessék.
Ja és ezt pénzes következtetést is elmagyarázhatnád mert nem egészen értem, hogy mire akarsz vele kijukadni meg úgy alapból nem hallotam még ilyesmit.
|

minimális, oks, kérdés kinek mi az, ha nem tud ellene védekezni, egy szövi rengetheti naphosszat, s igazán pénzt nem tud termelni. Egyébként tökmind1, a kedvedért tűzgolyózhatják is, lophatják is, vagy bármilyen úton módon nyirbálhatják.
A pénzes dolgot visszavonom, alapjáratnak veszem, hogy 200 hekin leáll kicsit tekit írni, piacolgatni az orival vki, s mikor már megvan néhány 100 misi, akkor elkezdhet harcolni, vagy leginkább felütni magát minél magasabbra.
De ahogy 200on összegyűjti x idő alatt a pénzt, úgy arányosan többet gyűjthet össze elméletben nagyobb hekin, tehát arányosan több sereg elengedése, épület építése, fokozás, ugyanannyi nehézséget jelent mindenhol.