én is soxor belenyultam ilyenbe, mert láttam a mozgást nyertem is vele.
csak miután végre "RÁJÖTTEK" hogy nem tiszták 1es orik, és repültek anarchba addigra jópár orinak elvették a kedvét a játéktól, vagy xétverték...
jogos, l1ek önfejü törödjek csak a saját orimmal, és esetleg ne foglalkozzak azokkal akiket nem én verek xét...
De lehet hogy a játék xempontjából jobb lenne az ilyen eseteket kiszürni, mert talán az 1%ha nyer ebből, és vszeg 1 csoportba sokkal többen elvéreznek vele, mert olyanba kötnek bele, akik végképp elveszik a kedvet.
(furcsa de 3-4k köre én is ilyenbe botlottam. és most alig él ori, és nemjó a kedvem, pedig nehezen veszik L. és én még kitartó vagyok... de sok orit láttam eltünni...)
Ha ilyen a felfogás, hogy jó t1ék, néhányan nyerjenek, és esetleg kevesebben l1ünk jó

ezzel nem tudok vitázni. és talán ahogy máshol is olvasgattam, hogy kit-hogy mivel tudtak közel megtöréshez hajtani, hasonló kis apróságokkal, vhogy az az érzésem támadt, hogy nem légbőlkapott az elképzelésem a játékosok moráljának csökkenéséről.
De jó. én felvetettem, probálnék finomitani, de asszem támpontok hiányában nem tudok. /keresek más témát

)/