Quote:
Originally Posted by Tündér
Kedves Játékostársak !
Az Álmodozók klánból kivált Sergia, az Őt ért folyamatos piszkálódás végett,
és pár sikeres klántámadást hajtott végre Sergia szövetsége nevű klánjával.
Később ehhez a klánhoz csatlakozott Country of the Immortals, __*HÓHÉR*__ ,
Transilvanian. Ez lett a Pannonfölde.
Ekkor a Pannonfölde feltudta mérni az éplistákat gond nélkül, az egyik ország adottságai miatt, viszont sikertelen klántámadást produkált - a bunker, az bunker.
Ekkor Country of the Immortals visszatért az Álmodozókba, és onnan érkezett ¤..Sakk...Matt..¤.
(Ez nem szabály ellenes.)
Ez a klán már sikeres támadást vitt véghez.
Megkérdezném melyik országról is van szó? (A5)
Tudtommal a __*HÓHÉR*__ -ba például küldtetek ilyen üzenetet, de az az ország az első támadás óta végig a Pannonföldje tagja...
Nem volt éplista készítés okából kibelépkedés a klánokból , hangsúlyozni kívánom ez botorság lett volna...
|
Country of the Immortals Ő volt az A5 . Valóban HÓHÉR is kapott üzit tőlem, de ez már az első sikeres csata után volt, de Country az első sikerses csata előtt nyitotta a kaput. Ez volt nekem több mint gyanus. De Ati tegnap tisztázta, hogy ez szabályos volt és bocsánatot kértem itt és zöldben Sergiának is irtam, hogy tegye ki a klánfórumra is. Tévedtem és ennél többet már nem tudok tenni, szerintem nem bűn az ha valaki bunkervédelemben van ime a példa, hogy átüthető, ez is egy játékmód, azt hiszem a kivédekezett klántámadásnál nem kezdtük játszani a fasza gyereket, hogy senki nem üt át!
Mellesleg nem éertem miért volt szükség az első sikeres ütés után Sergiának és Hóhérnak is kaput nyitni, biztosan elterelés volt.
Lényeg el van ismerve, hogy szabályoak voltak a támadások, igaz többen is jelezték, hogy nekik is gyanus lett volna, ha velük esik meg.
További jó játékot!