udv mindenkinek!
nem szeretnem a mar lecsillapodott indulatokat felkavarni, de ugy erzem nehany tevedest-felreertest tisztazhatok azzal, ha meg par dolgot leirok.
Az teny, hogy barmekkora vedelmet at lehet utni, hiszen mindig a tamado orszag van elonyben . Mert akkor tamad, amikor atepult, amikor a moralja magas, amikor a atpiacolta a sereget....
A vedekezo nem igazan tud erre sok mindennel keszulni. Neki kevesebb eszkoz all rendelkezesere, hisz az allando keszenlet miatt nem lehet mindent kihegyezni.
3 hozzaszolasra reagalnek csak, anelkul, hogy most a post szamat visszakeresnem.
1- csavo te tenyleg nem latod at.
2- valaki irta, hogy elaludtuk a tamadast. ez nem igaz.
3- a ki-be lepkedesekrol nekem kulon velemenyem van. Es ezt kicsit bovebben fejtenem ki:
a mi klanunk tagjai regota egyutt vannak, nincs "barati" klanunk, aki ranksegit. Az atlepesek nem csak a pontlistan valo mozgast segitettek, hanem a vagyon athordasat is a masik klanba. Irta Ati, hogy a klanbalepes nem bun, es sok fold leadasaba kerul. Igaza van. de nezzunk a dolgok moge kicsit miert is aldoznam be x hektar foldemet azert, hogy egy masik klanba atlepjek? En nem tennem meg. Mert a gazdaja vagyok az orszagomnak, nem csak hasznalom. es foleg nem masok erdekeben. Nem az ove, nem kar erte. mintha wand mondott volna korabban olyat, hogy klantamadas eseten torolni kell egyik orszagot. szvsz ez hasonlit ehhez szemlelethez.
a vagyonathordas pedig egyertelmu volt, latszott, hogy az "idegen" ori csak 4 korig volt a klanban. az hogy az idegen kaput is nyitott, egy trukk volt, aminek nem doltunk be.
vegezetul visszaidezem szerg 578-as szamu hozzaszolasat: "Nem, igazából a Pannonfölde rt részvényeseire gondoltam".
errol majd az utokor moralistai dontsenek, nekem nem posztom a dontes.
ez volt az elso es utolso hozzaszolasom itt.
jo jatekot mindenkinek!
KeFe
Tökéletes félvilág (#118984)
|