Bevallom őszintén, bár lezárt a szavazás én a nemre szavaztam volna. egy két dolog ami aggaszt.
a.) Magyar nagy emberek Magyar nagy játéka. mégis a fórum inkább angol mint magyar. Ha magyar a szerő, akkor miért kényszeríti rá honfitársunkat a regisztrációkor történő szótár használatára. természetesen van ami mamagyar, de nekem úgy tűnik mintha a fórum inkább magyarosított lenne, mint magyar. Természetesen aláírom, hogy szükség van angol részre is, hisz lassan "világ játékról" van szó, de mégiscsak magyar volt a kiinduló nyelvezet.
b.) Felépítés meg logózás, meg minden frappáns. gondom csak az, hogy a fórumra való beírásnak fordítva kellene lennie, azaz a legfrissebb legelöl, és legrégebbi leghátul. pl: a hódító játékon belül található fórum
c.) Mikor ráklikkelek a 2 olvasatlan bejegyzésre akkor nem tudom hova jukadok ki. Bár ennek lehet hogy az Opera böngészőm az oka.
d.) c ponttal hasonló, hogyha elküldök egy bejegyzést, akkor is nehezen jutok vissza a fórumra. Sokszor itt is találni angol kifejezéseket, amik lehet hogy az utat mutatják, de nekem még nincs szükségem a nyelvre úgyhogy nem tanulnám meg egyelőre. (Irodai munkám van magyar emberek társaságában)
Last edited by Bálintka; 11-24-2006 at 06:08..
|