Quote:
Originally Posted by Napóleon
1. ezek szerint kezdő vagy, tehát fajt is ez alapján válassz. igaz h az elf az egyik legjobb fedezgetős ori de azért ott is tartani kell a mértéket a felépítésben és ezt egy kezdő sztem nem biztos h tudja.
2. nem elvetendő az ha valaki csak fedezgetni akar, a játék erre is lehetőséget ad
3. ha nem lopsz senkitől akkor nem hiszem h gondjaid lennének, max egy-egy ori átmegy rajtad, de mivel kezdő vagy valsz h ők nagyobb kaliberek mint te. mivel lopnod nem célszerű, fedezgetni maxolni pedig kell, és a kezdőknek nincs sok pénzük, ezért célszerű termelgetned is.
egységként csak íj batornyozva. ajánlom neked a gnómot vagy az elfet.
olyan nem lesz h egy teljes szinten békén hagyjanak, de az elffel lesz a legkevesebb konfrontációd. 
|
Annyira kezdő vagyok, hogy most léptem B-be egy óriás hadi-varival. A cím alapján -meddig lehetsz (Te) észrevétlen- nem magamra utaltam.
Kereskedő személyiséggel,meg nem lehetsz észrevétlen, mert a hiénák rádcsapnak rögtön. Tudom, hisz az első gömbsor nálam a kereskedőket illeti. Van nekem is egy elfem 5-be, aki túdos és tolis. A sok tekiéhes fél-elf mind jönne, de hiába.