View Single Post
Old 02-07-2006, 12:11
Wanax's Avatar
Wanax Wanax is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Ati
Ha egyszer elfogyott a rúnám, és varázsolnom kell, akkor igen, égetően kellett 40k rúna. Sőt, 100k-kat szoktam venni, hogy elég legyen pár hetente egyszer, és nemigen figyelem. Ha elfogy, akkor sürgősen kell, és ilyen felállásban a pénz nem akadály.
De jo egyeseknek! Annyi penzzel rendelkezik hogy megengedheti maganak hogy hetente, 2 hetente az ar nem szamit jelszoval bevasarol runabol egy nagy mennyiseget amikor naponta kissebb mennyiseget is vehet realis aron!

Mindenki tudja hogy nem a 100, esetleg a 500 millios utalasokkkal van a baj, hanem a folyamatos milliardos utalasokkal!
Szerintem hagyjuk a temat, mert ugy is csak elbeszelunk egymas mellett!
Majd az alsobb szinteken levok is megertik majd mire gondolok, amikor latnak egy vedelem alatt levo mf orit kis kek szammal es eccer csak lesz benne tobb millio runa, fullon minden katonai egyseg, es maximum tekercs sokszorosa, Mindezt ugy hogy vedelem alatt volt es nem volt szovetsegese... Nahh az ilyen ellen el lehet kezdeni harcolni egy ugyan abban az oraban inditott orszaggal aki nem tudott VELETLENUL ilyen jol piacolni!!!
A masik veglet az a 2/B csoport ahol olyan orszag aki nem piacolt szamottevoen, eccer csak ki tesz nyersanyagot kozel 4 milliard ertekben es hipp hopp orakon belul Veletlenul megveszik tolle, es lep is a Csaszari szintre! Persze ilyen biztos nincs, meg ha van is akkor VELETLEN!
Mielott meg barki azt valaszolna hogy azert haborgok mert nekem nem adatik meg ez a lehetoseg... HAt nincs igaza! Ugyan ugy engem is fajoan erintene a szabalyozas, de akkor is tisztessegesebb lenne a jatek azokkal szemben akik ezt egesz nagyban csinaljak!

Nem hiszem hogy a rosszt, megnagyobb/hasonlo rosszal kell legyozni, vagy harcolni ellene!