01-26-2006, 23:26
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Északföld
Pedig egyszerű, 0-ról kezdtük. 3 hónapig egy kis klánban cask gyűjtögettem a lét. aztán jött Wand és bredy, majd Baleee segített sokat pénzzel aztán jött tobe barátja aki hozta flangánt. Mi harcoltun kaz elevszett gyerekek és az Erkölcsrendészet ellen. + Akkro még Mókus és baba is ellenünk volt. Az Ő össz vagyonuk cca 20-30x volt nagyobb mint a miénk. Rengetegszer ki is kaptunk ,de sok és kitartó játékkal értün kel siekrt. Először Mókust vertük le, majd magunk mellé állítottuk Babát, aztán harcoltun kaz elveszett gyerekekkel, majd Monró, állítása szerint, hogy átadja a terepet, lelépett, és az erkölcsrendészet oszlott. Közben még bevertük Fizzo-Tibor klánját is. egyi ksem volt egyszerű menet, 1 évnél tovább tartott a háború és én 2003 óta hadakozom az 1/a-ban 
|
Zoli!!!!
Nem tudom maskepp leirni hogy megertsd!!!!
Akar ellenetek vagy a 2. klannal keptelenseg 42 milliard, +piacon tarolt egysegekkel, + hatalmas klanrakival harcolni...
Mivel a nagyobb Klannak is meg van a 42 milliardja, picon tarolt egysege, hatalmas klanrakija!!!! Nem fog tolletek atallni senki a feltorekvok koze!
Ezek utan hogy varjatok el hogy barki is hasonlo teljesitmenyt nyujtson, mint Ti??????????????????
Aki haborura keszul az nem tud termelni... Es a jatekban adott szabalyos lehetosegekkel lehetetlen anyagilag kivitelezni a tamadast!