Quote:
Originally Posted by ppanther
Ja értem. Szóval akkor ezen a szinten ez a járható út. Vannak orik akik nem támadják egymást. Csinálnak 2 klánt az egyik termeli a pént a másik támad. Időnként egyik ori átmegy a másik klánba viszi a pénzt meg mindent, a másik klán támad abból őt is kap földet. Majd egy másik ori csinálja meg ugyan ezt. Aki meg a környéken van az meg k..be. Ők jól el vannak és jól kicsesznek a többi orival...
Ha feltudnád mérni akkor nem sok fajta épületet találnál ezekben a orikban...
Ez nem a taktikáról hanem a szabályok határán való mozgásáról szól.
|
Kedves ppanther!
Nem szabad légből kapva vádaskodni olyan területen, amelyet nem látsz át pontosan!
Az teljesen normális, hogy a Pannonfölde, és az Álmodozók nem támadják egymást. Ha tennék az lenne szerintem etikátlan dolog.
Nem akarlak megbántani, de ugy érzem, hogy halvány fogalmad sincs hatalmas klánok szervezéséről, akár gazdaságilag, akár katonailag.
Ez nem kritika, csak a szavaidból ez tűnik ki.
Van némi rálátásom az A topjában lévő klánokra, és hidd el, a Pannonföldének nincs szüksége arra, hogy termeljenek rá.
Nagyon sokáig voltak a topon, és amikor kiváltak tudtak magukkal milliószámra egységet tekercset runát vinni, amiből mostani felépítésüket lehet finanszírozni.
A szövetségi háboruk sajátja pedig az, hogy országoknak ki-s-be kell lépniük a célpont megközelítésének érdekében.
Tudtommal az Antialkoholisták is régi, erős, és gazdag klán.
Ha egy Pannonfölde méretű klán támadni készül annak vannak látható jelei.
Ha majd sokat játszol, és feljutsz a topba, akkor ezeket a jeleket Te is látni fogod. Ha a célpont észreveszi ezeket a jeleket akkor van lehetősége reagálni.
Ha nem veszi észre, csak a ráállást akkor is van lehetősége reagálni.
Ha a ráállást se veszi észre, csak a távolban a sereget akkor szűkülnek a lehetőségek.
Egy jól működő sokfős klánt pedig nehéz meglepni.....szerintem.