Quote:
Originally Posted by wand
én viszont még1x elmondom:
valóban nem láccana ha részklán támad, mindaddig amíg be nem üt, vagyis mire észre lehet venni, addigra neki 2 körös a serege, azaz ha megtámadják egyéniben vissza tud menni.
|
Értem. Ezekszerint egyáltalán ne engedjünk támadást indítani se egyéniben se klánban, mert látszik a pontlistán a változás és beverhetnek ha vissza akarok támadni. Csak azt nem értem miváltozik ha a részklán is megjelenik a klánlistában?
Játszd már le fejben légy oly szíves ezt az egészet valós orikkal valós számokkal valós pontlista alapján, mert ott tartunk, hogy mindenki ugy gondolja, hogy mindent ért aztán beszél a levegőbe...
Vajon mit fogsz csinálni ha látod, hogy egy 3 millás klán fele bever valakit (akiről fingod sincs ki lehet, mert egyéniben is tele van a mezőny mellettük és klánnal van 5-6 lehetőség) és ha még a pontlistán ki is szúrod,kit vert be de 187 körre van tőle a legközelebbi szövid és nincs vele hadüzid se? Na mindegy majd ha hajlandó vagy foglalkozni a témával komolyan akkor tegyél javaslatot. Fikázni-ellenkezni érvek nélkül nálad butábbak is tudnak.