View Single Post
Old 11-23-2006, 06:50
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ez mennyiben befolyásolná a problémát? Ha beteg vagy, Ugyanúgy besorozza a népet a helytartó, akármennyit állapítasz is meg. Az meg szintén hülye helyzethez vezetne, ha képezhetnél ugyan napi 1000 katincsot, de te beállítod, hogy max 30-at sorozzon körönként, hátha beteg leszel. Emellett ha beteg leszel, és későn veszed észre még a csökkentett mennyiség is sok lehet bőven.
Ha nem tetszik egy értelmes javaslat, az a te dolgod, de ne torzítsuk értelmetlenre, mert az nem jó...
Mint írtam nem az a javaslat célja, hogy megoldja a problémát, mert én is az ellentáborral értek egyet, a betegség legyen hátrány egy vipesnek is. Jóhogy nem kezd el a helytartó kórházat építeni.
Ez egy köztes megoldás lenne, és emellett hasznos is, még akkor is, ha nem jön betegség.

Sztem te valamit félreértettél, (bocs, hogy nem voltam világos) úgy kéne, hogy be tudd írni, mennyi katonát sorozzon be egyszerre legfeljebb. (10000-es népességnél nyilván nem 30-at írsz be) (Azt nem tudom, hogy darabszám, vagy százalékérték lenne-e a jobb) Tehát nem arra gondoltam, hogy legyen egy négyzet, hogy max. 30fő vagy max. 10%, mert annak valóban nem lenne túl sok értelme.

És még annyit, hogy most 2embernek tetszik (méghozzá jobban, mint az előző), és neked meg nem. (De persze én nem általánosítok 3emberből)
Reply With Quote