Quote:
Originally Posted by Ati
... onnan indultunk ki, hogy a katonaigény a mostani sokszorosa legyen. Ne 2-3-4-5-szöröse, hanem sokszorosa. A Te javaslatod ezt az igényt nem teljesíti. Minimális a katonaigény változtatás, ezt senki nem érzi meg, ezért kár lenne bármihez is hozzányúlni.
|
ez most
komoly??

most kisse zavarban vagyok... en azt hittem a cel a jatek fokozasa, nem pedig ennek az ellentete... nem ertem mit akadalyoz meg az a dolog, hogy a fedezes minel dragabb. az orszagok felfedezgeteset a topba az en javaslatom megakadalyozza, mert egy 2400 hekis ori ahhoz hogy eljusson a topba 27k hekire, vagy 12k hekit utnie
kell. es aki megverekidik 13k hekiert, az szerintem van olyan jo h toppos orszag legyen. persze ahoz meg kell egy csomo penz a masik 12k heki felfedezesere, ahova megint komoly klantarsak szuksegesek stb. ugyhogy minel tobbe kerul a felfedezes, annal tovabb tart a topbakerules, ergo annal tovabb lessz unalom a topban, es sosem fog osszsurusodni a mezony ~400k ertek folott, hogy haboruk alakulhassanak ki.
nem birom megerteni ez miert oly nehez megertenetek! ha draga a felfedezes >> nincs haboru, ha olcso >> osszesurusodik a mezony, es haboru lessz (persze ez a nagy orikra vonatkozik, a kicsiknel van haboruskodas, eddig is volt)
namost vegyuk a 2 vegletet. ha dragitjuk a felfedezest, nem fog semelyik nagy ori felfedezni, mert draga, lessz par utes azok kozott akik relative kozel vannak egymashoz, es azontan csend fog uralkodni, esetleg par klanutes honaponta vagy 1-2... ha tegyuk fel 1 katonara valtoztatnank 1 hektar felfedezeset, nem feljetek par nap alatt osszesurusodne a topban a mezony egykettore, es lenne haboru is (a felfedezes mellett). persze ez sem megoldas, mert par honap alatt elernek a 100.000 hekis orikat
TEHAT, meg kell talalni az
ARANYKOZEPUTAT. az eddigi javaslatok nem kozeputak, hanem vegletek. az en javaslatom kozeput. nem mondom h aranykozeput, de a ti eggyuttmukodesetekkel azza kovacsolhatjuk.
latom megint hosszura sikerult az uzenet, es meg mindig lenne mondanivalom. de inkabb nem farasztom tobbe magam, ha ti azt akarjatok h haljon meg a jatek a 7-10k hektar folotti orszagok szamara, akkor hajra, vezessetek be az "ujitast"