*Aki a kicsiny csapatból a fogadóban tartózkodik, azzal a következőket közlöm*
-Beszéltem a nagyúrral. Utasítása szerint a továbbiakban az ételt mindig máshonnan és egyszerre nagyobb mennyiségben kell beszerezni, elkerülvén az esetleges mérgezés lehetőségét is. Pár napig még itt maradunk, amíg az úrnő egészsége helyre nem áll, vagy legalábbis jelentős javulást nem tapasztalunk nála. Valamint úgy gondolja a nagyúr, hogy az utazás árából mindenféleképpen le kell alkudnunk valahogy.
*majd ha Gren és a jelenleg távollevő társak is visszatérnek azoknak is elmondom ugyanezt, majd akinél van az érme, attól elkérem, hogy megvizsgáljam, hátha kiderítek valamit belőle*
-Farkas, ha szükség lenne rám a szobámban leszek, ott megtalálsz
*majd az érmével együtt visszavonulok és tüzetesebben megnézem, miben tud segíteni nekünk*
Az Alisiummal ezt már nem tudod közölni, mert már addigra elment a fogadóból, Gren még nem távozott mikor ezt elmondod, így ő tud róla.
//eredetkutatásra van időm, most hogy pöppet tovább fogunk itt tartózkodni, szóval megvizsgálnám mit? //
az érmét amit találtak az emberkénél, aki oly nagy vidáman nyilazgatott a tetőn.. ha jól követtem az eseményeket, akkor van ilyen, nem ?
Van, Morelnél.
*Amikor elmondom a nagyúrral történt beszélgetés lényegét a többieknek, akkor Morellel is egyeztetek*
- Ha jól tudom Nálad van az érme, amit az íjasnál volt. Szeretném elkérni egy kis időre, hátha ki tudnék deríteni belőle valamit, hogy ki is volt ez a szerzet, vagy mi célt szolgált nála ez a kis fémkorong..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
Last edited by Chris; 11-22-2006 at 10:53..
|