View Single Post
Old 11-21-2006, 20:38
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
Azért ehhez pár megjegyzés:

Ez nem igaz, van hogy 3-4körönként teszi fel nekem a ht.

Ezis csak részben igaz. Nagy könyvtárszámnál kifejezetten káros tud lenni a ht.

Egyre fajulunk szerintem a nem jó irányba. Így varisként egy ht ellen jáccanék?

Ez oké. Ha nem akciózgacc akkor maradjon egybe. De azmár nonszensz hogy rsszalkodok egy kicsit aztán sajna meló, de nem gáz, mert a ht úgyis mindent elintéz!

Félreértés ne essék, énse vagyok nonstop gépnél, de ezért nemis orkokkal nyomom és ritkán ütök, mert nincs időm háborúba bocsátkozni.

1 Hány hekin van az orid, amelyikre 3-4 körönként teszi fel a ht a védőket, és mennyire gyakori jelenség ott a betegség?

2 Hány hekin van az ori, ahol a nagy könyvtárszám miatt kifejezetten káros a HT tevékenykedése, és mennyire gyakori ott a betegség. Vagy akár az előre le nem beszélt, illetve szervezett ütés?

3 Ha rengetsz, azt nem építi vissza a HT, sőt ha szárazságot teszel rá, tanyát se fog építeni kompenzálásra, ezzel szemben mindkét varit le tudja szedni az oriról!!! Mármint a szárazat is mega vihart is

4-5 Én elég sokat vagyok gépnél, ez látszik az itteni megszólalásaimból is. Mégis szívesen venném, ha lenne egy ilyen lehetőség, mert gyakran támadok ki úgy, hogy egy órával a seregem visszaérkezte után!! nem tudok itt lenni. Nem olyanról van ám szó, hogy a HT nézzen távot, és ha támadnak, hívjon helpet automatikusan...

A helytartó majdnem olyan, mintha napi 24 órában, heti 7 nap országod mellett lennél. Az országod életéhez nélkülözhetetlen, monoton feladatokat rábízhatod a helytartóra, így nem kell amiatt aggódnod, hogy leesnek országodról a varázslatok, elfelejtesz időben tekercseket iratni, vagy hajnalban fel kell kelned, hogy egy továbbképzést elindíts. A helytartó ezeket mind megcsinálja helyetted, ha erre utasítást adsz neki.

Ez az idevonatkozó súgó részlete, ha valaki nem ismerné esetleg Majdnem olyan mintha napi 24 órában gépnél lennél, és elvégzi az országod működéséhez nélkülözhetetlen monoton feladatokat. Akárhogy is vesszük, a katonaképzés leállítása szervesen idetartozik, hiszen mind tekinél, mind variknál van egy beállítható fék, amikor a HT nem dolgozik. Ha a készültséged x% alá megy, avgy ha kevés a rúnád ha akarod, némely varikat nem tesz fel, még a rangsort ismeghatározhatod, hogy szerinted melyek a nélkülözhetetlenek, és melyek azok amik nélkül azért elboldogulsz. Teki a pénzhez van kötve. Katona viszont semmihez. Egyszer elindítottad, és a HT képzi ha kell ha nem. Szerintem inkább ez hiba a rendszerben, és nem a megléte lenne túlzott segítség.

Még egy utógondolat: Mona, hidd el nem biztos, hogy látni a célponton a betegséget. Ha fel vagyok rá előre készülve rajtam se látni, mégis hazaviszi aki esetleg betámad...
Reply With Quote