View Single Post
Old 11-21-2006, 19:28
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Dragi, én amúgy is utállak

Az álláspontok kezdenek elég rendesen körvonalazódni, úgy látom. A magam részéről asszem mindent elmondtam mellette amit tudtam, ha új érvek merülnek fel ellene, szívesen reagálok rájuk, és közben remélem, lesz valami az ötletből.

A HT nyújt egy csomó kényelmi szolgáltatást. Ez csak egy lenne a többi közt, még csak nem is legjelentősebb. Miért nem zavar senkit, hogy a védővarikat felteszi? Ahhoz elég lenne naponta egyszer benézni, mégis a HT-ra bízzuk a felrakását. Az se zavar senkit, hogy eladja helyettünk a drágakövet, meg az se, hogy írja a tekit, és leáll vele ha egy beállított értéknél lentebb csökken az oriban a kp állomány. Tulajdonképpen a teki a legjobb példa: Automatikusan írja a HT, és abbahagyja ha gáz van. Katincsot is automatikusan képez, de nem beállítható semmiféle vészhelyzet, ami esetén abba kéne hagyjon.
Szerintem az eredeti javaslatot simán ki lehetne bővíteni azzal, hogy vihar esetén is maradjon abba a katonaképzés...

És még valami. Akinek kevés ideje van játékra az gyakran azért lesz vipes, mert az ori megőrzi a működőképességét rendszeres személyes jelenlét nélkül is.
Reply With Quote