Üdv.
Hózzászólok ehhez a témához, mert egy két dolog tévesen van leírva.
Először is:
ahhoz hogy újrareggelj, kell egy ori a hódítóban ami már legalább 24 órás (azonosítás) + nem tudom miért, de pár nap alatt kerül be a rendszer-be az e-mail címed. Ezért tudtam csak ilyen későn visszajönni. Mondjuk, ha az ember akaratos, akkor meglehet azt is csinálni, hogy óránként reggelsz egy orit anarchba más-más e-mail címre, és akkor elég hamar vissza tudsz jönni. De most őszintén, ki veszi erre a fáradságot?
Egyébként meg pontosan az miatt, hogy hamar visza akartam jönni, lett ténylegesen törölve az orim.(elötte csak volt 160 kör kitiltásom)
Másodszor is Ati mint leírta nem jogtalanul vágott ki.(vagyis a joga meg volt hozzá...

Beszóttam neki. )
Igazából most új orit indítottam, de csak azért, hogy ide feljöhessek. Meg megkaptam egy másikat egy régebbi orit 4.-ben ismerősömtől amit tovább fogok vinni. Szóval akkora azért nem volt a kár. Igazából Ati eddig 2,5 évi munkámat törölte kb. 2 mozdulattal. De azt hiszem ez a fanatizmus, hogy még mindíg itt vagyok.
Harmadszor meg valószínü, hogy ezt egyszer valaki majd magára veszi, de ez már egyéni szoc. probléma. Szerencsére én nem tudok lesülyedni arra a szintre. Meg ha belegondoltok igazából bármiféle amit Ati ellen el lehet követni, az kihatással van rátok is viszont ti nem ártottatok senkinek. Erre is gondolni kell.