Thread: Harcosok
View Single Post
Old 11-20-2006, 19:22
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Bár párbajra nem nagyon járok, a párbajoldalt rendszeresen megnézem. Poll és Járvány pl rendszeres szereplők. Nyilván mert roppant barátágosak mindenkivel szemben, és eddigi 1-2 párbajuk alatt egy darab ellenséget sem szedtek össze Gratula nekik is ezért
Cassandra jó voltál, bocsi, hogy egyszer azért én is bevertelek
Én nem azért szedem a párbajon az elelnséget mert irosgatok stbForumozni nem nagyon szoktam...
Csak akkor hidd el megutálnak ha a top1-röl ütsz le valakit ugy hogy az leső 560vippet kap és még a dobogó alá ütödFöleg ha 1 olyat ütsz le aki az első perctől vezet...
DE ez is attol függ kivel cisnálod eztPL aki velem megteszi(bár nekem védelmem mindig nagy)én arra azért annyira nem haragszom. Inkább magam hibáztatom,hogy nem csináltam elég nagy védlelmet
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.

Last edited by Harcosok; 11-20-2006 at 19:24..
Reply With Quote