Quote:
Originally Posted by lagen
nah jah a hírnév jó dolog, ha beszélnek rólad
csak a játékban nem jó már, mert ott meg szivatnak álltalában 
mondjuk párbajozni még ezért megyek el ha ilyen párbaj van, mert ugye én nem szoktam nagyon vérre menni, éppen ezért nem is jönnek rám álltalában az elején hogy most csak azértis elrontom mondjuk a 4 órás játékát 
|
én sme megyek annyira vérre...
De most képzeld el következő párbajon Járványnak biztos eszébe jutok  Pedig csak beütöttem  Meg szét loptam 
Meg most pár irigy ember legközelebb megoldja,hogy ne legyen már nekem egy kis örömöm 
És ha meg nem teszem ezeket a doldokat akkor lemaradok  Én ott nem szoktam senkit se kimélni de sosem indulok ugy el ne most ennek a játékát tönkre teszem  Te is hidd el ha lett volna olyan idöszakod,hogy 20nap alatt vagy 30párbaj és ott rengetegszer nyertél volna ütöttél vágtál volna embereket akkor lenne minden párbajra 1 olyan aki szó szerint utál 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|