Hozzászólok, szépen pontokba szedve
1 Ati, ne zárd ezt a topicot, mert tisztességtelen lenne a többivel szemben, ha ez az őrület átterjedne mindenfele. Most nem dicsekvésképpen de én korlátoztam le Harcosokat
2 Szívesen vettem részt a párbajon, ha lesz még ilyen, és időmbe belefér, én ott leszek. De semmiképp nem anonym párbajon. Én nem szégyellem egyik nevem se, aki meg mégis, az mint láttuk, megoldja, hogy idegen orival menjen.
3 Nekem mindegy, hogy adóztatunk egy párbajon, vagy sem, mert egyikben sem vagyok gyakorlott, ehhez képest 4-dik lettem, amire büszke vagyok, lévén sokkal rosszabb eredményre számítottam.
4 Harcosok, te nem egyszer kihívtad itt a teljes bandát párbajra. Az én szememben az azt jelenti, hogy odamész TE és párbajozol mindenki ellen. Nem azt, hogy névtelenül lapulva elsunnyogsz akár az első helyig is. Egyrészt gratulálok a győzelemhez, másrészt hozzátenném, hogy nem teljesítetted a vállalásodat. Nem beszélve arról, hogy a párbajon ott volt Pool, Járvány és Orsia, akiket felelőtlenség lenne ezen topic alapján hozzád kötni, lévén nem miattad mentek a párbajra mint pl én.
Ha utolsó vagy mert mindenki téged üt asszem az én szememben nagyobb eredmény lett volna mint ez a mostani