Quote:
Originally Posted by lagen
hát nemtudom, de Harcosok taktikája nem valami szuper jó, és nekem sem tetszik, de ha azt játsza mindenki akkor azt kell nekem is
csak az a baj, ha 16 fős párbaj van, és 4 órás, akkor pl nekem 18-kor amikor még itt voltam, már tele volt az összes házam, és ha jól emlékszek 96 házam volt plusz 2k laki teki és amikor elmentem utána rá 15-20 percre jött még be 1800 laki teki, szal támadás nélkül nem lehet nagyon végig csinálni ezt a taktikát, mert kell a terület növekedés
jah és 18-kor aszem 7k népem volt és Járványt leloptam a képzés elött kb 400 embert tőle, és úgy indítottam a képzést amit már ugye nem láttam amikor beérkezett 
úgy kb a végére össz egységem száma:
1239 egységem lett volna készen 19:30-ra
nemtom kinek mennyi volt, de ennyivel szerintem lazán a dobogó 1-2 fokáért harcoltam volna   D
|
Na akkor ez a 96naon kapos szám  mivel nekem is anyni volt és az éplistábol szecsának is annyi kb 6körül 
Ja és leirom mit képeztem az elején:
130vari
60ij
80 tolit 
Bevágtak láttam Járvány alámbontott de azthittem nem engem üt kockáztattam nem bontottam...
Utána te is alámbontottál ugyhogy 2épületet bontottam de így csak alád kerültem Járvány alá nem 
És csak volt elég támadóegységema végén ha befértem az elsőhöz 
Na meg a 28% hadi tekit el ne felejtsük már 
Volt valakinek jobb? 
De a végén 110ház volt már kb  lebontottam a fémbányát stb stb 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|