Thread: Harcosok
View Single Post
Old 11-20-2006, 13:21
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Harcosok, en figyeltem, hogy mikor fedeztel 192 hekirol 19 hekit...azt is lattam, hogy az alapjan fedeztel, ahogy en utottem...soot, azt is, ahogy Tudakozot utotted, asszem 1*.
De viszont az ...-nak tartom, hogy mindosszesen 3 hektar utessel lettel elso helyezett.
Lehet engem ezert szidni, meg minden, de aki nem a jatekert jon, az ne jojjon
Nezd meg, Synkel es Cassandra is egy baromi jo orit hoztak ossze...ahogy figyeltem oket jatek kozben Pedig -akar arra is hivatkozva, hogy ok ritkan jatszanak- csinalhattak volna egy hasonloan vedekezos orit, mint amilyen a Tied volt. De megsem

Azert ha megosztanad, Harcosok hogy milyen egysegeid voltak es azokbol kb mennyi akkor szerintem sokan boldogak lennenk, hogy milyen ori is lett az elso helyezett Lassuk mi a helyes utirany egy parbaj megnyeresehez.

(bocsi, ha szarkasztikus voltam)
Na jó,hogy aztse tudod,hogy fedeztem de midn1
Elöször bevágott Járvány -10heki
Aztán fedeztem 18-at
Utána leloptam a néped és így fedeztem rola dmert így 4.lettél 2-3hekit fedeztem rolad
Ütöttem 2x3hekit
És a végén járványt 14hekire ugy volt töle kb 700érték elönyöm...
Aztán lefokoztam véletlenül a toli varit is és így lehuzott adáig
Ja és leirtam mim volt
Gömböm nem mentettem le mivel az uccsó körben már az imátkozás ment csakÉs Isten meghallgatta imámat
Ja meg szecsa álomvilágba élszAkkor vonjuk ki belölem azt a 3hekit amit Stevetöl szereztem jó akkor vegyük ugy mintha őt ütni se lehetett volna ...
Akkor járvány is kevesebb hekin lett volna
Sőt még te is mert akit ütöttél az lehet ütötte Stevet
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.

Last edited by Harcosok; 11-20-2006 at 13:48..
Reply With Quote