Quote:
Originally Posted by monro
Ha feltesszük, hogy részklán csak egész klánt üthet akkor nyilván látszódnia kell a listában igazad van. De ez mit eredményezne?
Csak nagyobb klánnal lehetne támadni a kisebbeket ---> sztem ez nem lehet cél
Kimaradnának a javaslatból a következő előnyös hozományai:
- hatalmas klánok elérhetősége
- extrém felépítésű orik visszaszorítása
|
Nos, ki fogja elérni a hatalmas klánokat, és milyen feltételekkel? Láttuk, Pannonfölde ügyesen beverte az Antialkeszokat, szal a nagyok megoldják.
A top 7 ország egyenként közel akkora mint nekem a teljes klánom 7 országgal. Jó, tudom, nem vagyunk nagy klán, de a pontlistán 12-dikek vagyunk a 162-ből ,szal elég sokan vannak mögöttünk akiknek problémás lehet "kirakni" 3 topos orit úgy, hogy a 3x-os területbeli különbség ne érvényesüljön, ráadásul a támadó orik se legyenek millióan, és azért ne hozzanak földet.
Szal a javaslat általad említett fő lényege, hogy a topklánok is beverhetőek lennének részenként igazából a nagy többségnek semmi hasznára nem válna, mert csak pár másik nagyklán tudná kihasználni a lehetőséget. Akik mint említettem már, megoldják ha akarják egyébként is.
Én továbbra is ott tartok, hogy dobjuk fel a klánéletet, lehessen részklánt alakítani, de az elég komoly mértékben önálló klánként működjön. Pontlista, klánraki, esetleg távolbalátás is( ezzel megoldódna egy általad is felvetett probléma), ugyanakkor a haderőnek bele kell számítania az anyaklánba is, különben az lenne végtelenül sebezhető.
Egy klán max egy részklánt alakíthatna, azaz a kettőben az orik együttes létszáma max 10 lehetne. Ha valaki anyaklánt vált, továbbra is élne a földleadás részklánba lépésnél, illetve kilépésnél nem. Esetleg lehet variálni azzal, hogy részklánba lépésnél pénzzel adózni a császárnak ahogy Reaktor javasolta, vagy pl hogy aki belép, 24 körig nem léphet ki onnan.