Quote:
Originally Posted by Mephisto
Ugyanakkor szintén nevetséges a gondolat, hogy az tanítja itt a népet, akinek a klánjáról du. 1-kor levernek 3000 hekit. Ha jól tudom a Te klánod az 1/A topjába készül?
|
örülök hogy folytatod, gratulálok, hogy az 5. szinten nagyobb országot csinálsz, én inkább haladok felfele... az hogy te levered a termelőket ahoz grat.
az hogy minket levertek arról annyit hogy szabadságon voltunk jópáran és úgy ügye nehéz védekezni, pedig láttuk a sereget. ezekután nem érzem úgy hogy nekem kellene magyarázkodnom hogy ki hősödik. szerintem téged messze senki nem kérdezett arról hogy mikor mit tettél. És azt is hozzáteszem, hogy az itteni neved alapján nem kellene tudnom mik az országaid. "Mephisto pl úgy tűnik számomra hogy abban a hitben él" ebből nem azt veszed ki, hogy nem tudom ki vagy esetleg? Értő olvasás hogy ment?

De bátran verd a melled, lehet hogy valakit esetleg érdekel
Quote:
Originally Posted by Mephisto
Egészen biztos vagyok benne, hogy ezt Te ki fogod tudni magyarázni, mert ehhez értesz...
|
-najó, ezt sem bírtam szónélkül hagyni végül: igen mert okkal cselekszem, értelmes embereknél ez szokás, nem?