[quote=wand;43431]
de azért vannak fentatásaim. ha már klántámadás, milyen alapon hagyhatsz ki egy támadandó klánból pl. egy legnyagyobbat védő elfet?? csak mert neked könyebb beütni egy törpékből és óriásokból álló klánrészt?
[quote]
Hát igen alapjaiban jó fejlesztés lehet a részklán, sok lehetőséget látok benne.
De Wandnak a gondolatát fűzve:
A klán az egy szövetség, azért lépnek bele orik, hogy együttműködhessenek, megosszák a teendőket (termelés hadakozás stb.)
Erre Mo rendszerében jöhet valaki, aki felülbírálja a klán összetételét, önhatalmulag kiválaszthatja, hogy kiket tenne félre, és kikkel ütközik meg.
Csak azért mert neki ugy tetszik, előnyös.
Ráadásul mindezt dinamikus lista alapján!
Hát én nem óckodom a fejlesztésektől, de ezt nem támogatom.
Ezesetben lehetne, hogy felhívja egy klántárs a vezérét, hogy :
Vaze támadják a ... országainkat, 50 perc mulva beütnek, a támadók meg már el is távolodtak a részklánunktól 50K val.
Sztem ez egy kicsit olyan, mintha Doom-ban kiugrok a sarok mögül, és lövök, majd visszaugrok.
Értem, hogy a részklán vissza mehet, ha tudja követni, de .....
A támadó milyen jogon jelölheti ki, hogy a munkamegosztással működő klánom mely részét akarja megharapni? Mindezt dinamikus listában.
Látok fantáziát a részklánban, de csak ugy tudom elképzelni, ha a klánlistában megjelenik. Számomra ez egy alapdolog.
|