Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 11-15-2006, 12:05
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Akinek Gren kérdésével kapcsolatban, vagy Morel ötletével kapcsolatban van még ötlete, kérdése, észrevétele, egyéb, az jelezze, hozzászólás formájában, és pótlólag bemásolom a megfelelő helyre.

Megvárom mit felelnek, aztán ha úgy állok idővel közlöm velük, hogy őrködjenek én meg elindulok beszélni az Antoh pappal.
Sikerül megtalálnod azt a papot, akivel előzőleg is beszéltél. Közli, hogy talált még valakit, aki utazna, és a feljebbvalóinak nincs ellene kifogása, természetesen egy megfelelő összegű adomány fejében, amit nem határoz meg számszerűen.
A papnak megköszönöm a segítségét:
-Köszönöm uram. Annyit még mondanék előre, hogy amennyiben sikerül végleg megalkudnunk az útra úgy három-négy nap múlva indulunk. Az adományról természetesen gondoskodunk, de sajnos sosem tudtam megbecsülni mi az illő adomány ijen esetekben - szégyenkezve tárom szét a karjaim - ebből sajnos már voltak bonyodalmaim, de remélem segít majd a megfelelő adomány meghatározásában.

- Biztos vagyok benne, sikerül maghatározni az összeget - mondja mosolyogva - az indulás pontos idejéről, kérem időben értesítsen.
-Feltétlenül szólok előre! Remélhetőleg már holnap. - meghajolok és irány kifele.

Last edited by Chris; 11-15-2006 at 12:18..