Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 11-15-2006, 09:36
Chaos Chaos is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Miután végiggondoltam a dolgokat és úgy vélem megvan a helyes megoldás nekiállok megkeresni a csapat többi tagját, a Nagyúrékon kívül persze.
Farkast az udvaron találod, Deneira a szobájában van (a többiek meg majd leírják merre vannak).

Miután ettem a fogadóban üldögélek és nézelödöm. Amikor Gren megjön és tájékoztat a helyzetröl felajánlom a segítségem neki.

Grennel tartottam eddig, így ott vagyok a közelében.

Összehívom a többieket és belevágok. Pontosan elmondok minden kívánalmat amit az Úrnő és a hajósok támasztottak.
-Ezeknek kell megfelelnünk valahogy. Én úgy gondolom az egyik lehetőség és a legkedvezőbb is egyben, ha elfogadják az úrnő által ajánlott pénzt és annyi papot amennyi velünk jön. Ha nem akkor próbálunk alkudni abból amit kérnek. Fegyveres őrszpolgálat miegyéb, plussz a pénz. A következő lehetőség, hogy Morel és Deneira kissé elvarázsolják őket, legalábbis a döntéshozókat, hogy a kevesebb pénz is jó üzlet nekik. Végső esetben marad az erőszak, de az nem jó mód, mert azthiszem egyikünk sem ért a hajókhoz eléggé és kevesen is lennénk. - Megvonom a vállam. - Még az elvarázsolás lenne tán a legjobb. Vagy van valami ötletetek? - nézek krdőn a többiekre.

-Szerintem elöször alkudjunk talán fel tudjuk kinálni a szolgálatainkat és akkor csökkenti az árat. Ami engem illet senkit nem tudok megbüvölni, de talán Deneira igen. Ha nem sikerül mondjuk azt ,hogy a felét elöre és a felét a túlparton. Az út végén pedig nem fizetünk a kapitánynak. Akkor már eröszakoskohat.

3-4 óráig gyakorlok, utána pedig valami fürdés után nézek. Példáúl egy nagyobb dézsa víz pont megteszi. Ha közben Gren felkeres, akkor abbahagyom és majd onnan folytatom utána.
Van időd megtisztálkodni, mielőtt Gren megkeresne. Akkor futsz vele össze, mikor már befejezted a mosdást.

- Hát ín a hajúhoz nöm írtek, mög nem is akaruk. Legszívesebben föl se szállník egy ilyenre. Ha még is hajúva fogunk mönni, akkú ín a gyumrába löszek amíg csak löhet.

Morel ötletén elgondolkodom:
-Nem rossz. Nekem nem jutott eszembe. Így neki megvan a csábító erő, hogy tényleg átvigyen, ha meg nem kapja meg a végén akkor is tisztességes pénzt leakaszt rólunk.

- Szerintem is az alkudás lenne talán a legmegfelelőbb, de a második ötlet sem rossz viszont akkor reménykedjünk, hogy nem lesz többé rájuk szükségünk.

Last edited by Chris; 11-15-2006 at 12:17..
Sponsored Links