View Single Post
Old 11-15-2006, 07:39
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Reaktor köszi az észrevételeidet, remélem sikerült párat korrekten megválaszolnom, de nagyon bízom benne,hogy elöbb utóbb eltűnnek majd a te érveid közül is ezek a szavak és kifejezések, hogy: megszoktuk, nem bevett gyakorlat, alapjaiban ringatja meg a mostani ... stb-stb...

Próbáljuk már levetkőzni ezt a ragaszkodást ahhoz amiről tudjuk, hogy nem is működik rendesen...
Hat, ugye ezt nem konnyu.

Monro, ellenben olvasgatva ezt a topicot ugy erzem, mintha csak Te vedened azt, amit kitalaltal, es senkinek nem tetszene ( nem maga az otlet alapja, hanem a mostani megvalositasod).

Eddig egy embert nem lattam, aki azt mondta volna, hogy "ez igy ahogy van, tetszik".

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha egy otlet csak az alkotonak tetszik, nem biztos hogy jo otlet, vagy ha jo otlet, de a tobbiek ezt nem latjak, akkor sem szerencses.

Ahogy olvastam, a legtobben olyasmit tudnanak elkepzelni, hogy olyan reszklanja lenne a klanoknak, amik latszanak a pontlistaban, es nem kell foldet leadni ahhoz, hogy raallj vkire.

Nekem foleg az nem tetszik a javaslatodban, hogy tul sebezhetove valnak az orszagok. (Tudom, szerinted ez a jo, es ez egy harci jatek, stb...). De ne csak a sajat fejeddel gondolkozz..... Inkabb az atlag fejevel lenne erdemes.

(Olyan ujitas nem jo, ami az atlagembereknek rossz, es mondjuk egy felso 5%-nak jo) - Ez ugy altalaban irom.... Mielott barki belekepzel barmit, semmi pontlistarol, jatektudasrol, raforditott idorol, stb nincs szo....