View Single Post
Old 11-12-2006, 19:02
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 22%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ezzel semmiképp nem értek egyet. Kicsit le vagyok maradva, de hogy a toposok is ugyanannyit fedezhessenek most fel "olcsón", mint a teszemazt 1000 hektáron fellépő országok, az semmiképp nem lehet cél.

Meg kell húzni egy határt, hogy hol kezdődik a "top", akiknél magasabbra felfedezéssel nemigazán kellene jutni, onnantól felfele mindenki a "legdrágább" kategóriába tartozik, onnan lefele az ettől a hektárszámtól való eltérés fényében csökkenne indulásnak.

A maximum semmiképp nem a top1, de mégcsak nem is a top4, valahol kell keresni egy nagyobb szakadékot, és ott meghúzni a vonalat.
Quote:
Originally Posted by monro View Post
Nem tudom te melyik topicot olvastad, de ebben nem ezt tárgyaltuk!
Éppen azért lett kitalálva, hogy legyen bizonyos hekinként minimum katonaigény is, hogy ne kelljen 100%-ra felvinni országok felfedezési mutatóját, mert ez diszkrimináció. Bocs de ez a módszer diktatórikus és ráadásul értelmetlen. Azokat bünteted akik már "majdnem" odaérnének.
Anno pont a Te egyik reakciódra írtam, hogy természetesen nem nulláról fog mindenki indulni.

Nem cél, hogy akik most fellépnek, azok már nehezítve juthassanak fel, míg akik most fent vannak, azok a nehezítés ellenére a most fellépőknél sokkal könnyebben haladhassanak. Ezzel továbbra is a top behozhatatlan maradna. Ami önmagában nem is lenne baj, de most ők többnyire felfedezéssel jutottak oda, ahol vannak, ezért értelemszerűen a további felfedezés nekik már nehezebben kell, hogy történjen, mint egy most fellépő, és esetleg odafedező országnak, akik már az első párezer hektárt is nehezebbe szerzik meg, mint a mostani toposok.