Quote:
Originally Posted by Ati
Ezzel semmiképp nem értek egyet. Kicsit le vagyok maradva, de hogy a toposok is ugyanannyit fedezhessenek most fel "olcsón", mint a teszemazt 1000 hektáron fellépő országok, az semmiképp nem lehet cél.
Meg kell húzni egy határt, hogy hol kezdődik a "top", akiknél magasabbra felfedezéssel nemigazán kellene jutni, onnantól felfele mindenki a "legdrágább" kategóriába tartozik, onnan lefele az ettől a hektárszámtól való eltérés fényében csökkenne indulásnak.
A maximum semmiképp nem a top1, de mégcsak nem is a top4, valahol kell keresni egy nagyobb szakadékot, és ott meghúzni a vonalat.
|
Quote:
Originally Posted by monro
Nem tudom te melyik topicot olvastad, de ebben nem ezt tárgyaltuk!
Éppen azért lett kitalálva, hogy legyen bizonyos hekinként minimum katonaigény is, hogy ne kelljen 100%-ra felvinni országok felfedezési mutatóját, mert ez diszkrimináció. Bocs de ez a módszer diktatórikus és ráadásul értelmetlen. Azokat bünteted akik már "majdnem" odaérnének.
|
Anno pont a Te egyik reakciódra írtam, hogy természetesen nem nulláról fog mindenki indulni.
Nem cél, hogy akik most fellépnek, azok már nehezítve juthassanak fel, míg akik most fent vannak, azok a nehezítés ellenére a most fellépőknél sokkal könnyebben haladhassanak. Ezzel továbbra is a top behozhatatlan maradna. Ami önmagában nem is lenne baj, de most ők többnyire felfedezéssel jutottak oda, ahol vannak, ezért értelemszerűen a további felfedezés nekik már nehezebben kell, hogy történjen, mint egy most fellépő, és esetleg odafedező országnak, akik már az első párezer hektárt is nehezebbe szerzik meg, mint a mostani toposok.