Régen nem így volt 5/Q
Hali. Négy évvel ezelőtt indítottam az első országomat. Akkor még sok minden más volt, sok minden változott. A változások nekem tetszettek. Azonban most újaindítottam a több mint 1 éve szabin lévő országomat és bizonyos furcsaságokra lettem figyelmes. Az első dolog a tekercspiac. 22 000 egy tekercsért? Egy éve 2000 körül volt. Azt tudjuk, hogy van a csoprton belül x ország eszméletlen nagy tekercsállománnyal. Ők forgalmazzák a tekercsek nagy részét, tehát ők teszik zsebre a 700 játékos pénz nagy részét.
Aztán ott van a drágakőeladás. 2002-és 2005 ősze között az ár ha jól emléxem 100arany/darab volt. Most 2000. Ember nincs a piacon. egy se. semmi. Meglátjuk a piaci rést, ami tátong! 1000 000 t egy elitért ha már ilyen drága a tekercs is. nem lehet. 5 00 000, nem lehet. stb. Ennek nem emelték fel a limitárát! Segélykeret 1000 000. Mégis mire elég? Ember nincs a piacon vehetsz egy kevés tekercset, aztán csá. Nagy segítség. Kereskedő személyiség.. max 150 000. Bónusz? röhelyes 10 000. Eltolódott minden! Én nem jöttem rá mi az oka, ötleteket szivesen hallgatnék. (esetleg az adminok vagy valami "nagykutya" szavát is meghallgatnám) Eltűntek a mindennel megtömött jó kis zsíros törpök. Nem kell nagy sereg csak tolvaj meg bánya mert lehet fejlődni. Óriási infláció van! Régen 1 -2 nulla elég volt az értékek végére, ma már 4-5 kell.
Hát, csak ez már kikívánkozott.
|